Activision Blizzard verliest tweede CFO in een week tijd

2019 is niet goed van start gegaan voor Activision Blizzard, nadat het bedrijf eerder deze week al een CFO ontsloeg, nam gisteren een tweede Financial Officer ontslag.

De tweede Chief Financial Officer in kwestie is Amrita Ahuja, zij was tot gisteren de CFO van Blizzard. Een rol dat ze pas in maart van vorig jaar op zich nam.

2018 was geen goed jaar voor Blizzard, het verloor namelijk 26% van zijn waarde op de beurs, en moest daardoor (op orders van Activision) gaan besparen. Die besparingen kwamen er in de vorm van ontslagen en het stoppen van de Heroes of the Storm Global Championships en andere Heroes of the Storm toernooien. De verdere ondersteuning van HotS werd ook zo goed als stop gezet.

Amrita Ahuja heeft, in tegenstelling tot Spencer Neumann, zelf ontslag genomen en zal nu aan de slag gaan bij Square, een IT Service bedrijf niet te verwarren met Square Enix.

Neumann’s ontslag heeft ondertussen ook een klein beetje meer informatie gekregen. Hij werd namelijk ontslagen door een contractbreuk aan zijn kant. Hij was namelijk, terwijl hij nog voor Activision werkte, gaan solliciteren voor de rol als CFO bij Netflix. Een job die hij, gisteren officieel, ook heeft weten te bemachtigen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven