Agent 47 gaat in volgende Hitman Episode naar Marrakesh

Het leven van een ICA-agent kan toch mooi zijn, na naar een modeshow en een idyllisch stadje in Italië te gaan, mag Agent 47 in de volgende Hitman Episode naar Marrakesh.
In de derde Episode zal 47 zijn handen echter opnieuw te vol hebben met het stalken van zijn doelwitten. Deze keer zal je twee targets hebben, privébankier Claus Strandberg en Generaal Reza Zaydan.
HitmanMarrakesh2
De map zal uit twee heel verschillende zones bestaan; de ene zone bestaat een hele boel souks die ronde de muren van de Medina staan. Het bruist er van het leven en je zal makkelijk kunnen verdwalen in de vele steegjes. In deze zone bevind zich de zwaar bewaakte General Reza Zaydan.
HitmanMarrakesh
In een schril contrast staat er iets verderop het Zweedse Consulaat, een modern architecturaal meesterwerk dat volledig is opgebouwd uit glas, beton en hout. Hier vind je de bankier Claus Strandberg. Ook hij is zeer goed bewaakt.
HitmanMarrakesh3
Square Enix heeft ook aangekondigd dat deze Episode heel wat nieuwe live content met zich mee zal brengen. Zo zal je toegang krijgen tot compleet nieuwe challenges, Escalation Contracts en Elusive Targets.
De derde Hitman Episode zal op 31 mei verschijnen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven