Assassin’s Creed: Ragnarok duikt opnieuw op

Het is al eventjes geleden dat we nog eens nieuws hebben ontvangen over de nieuwe Assassin’s Creed dat bij Ubisoft in ontwikkeling zou zijn. Tot nu dan, want Assassin’s Creed: Ragnarok is opnieuw opgedoken.

Deze keer gebeurde dat zo goed als op hetzelfde moment op twee verschillende webshops. Namelijk Amazon Germany en GameStop Italy.
Daar verschenen er echter geen standaard edities van de game, maar respectievelijk de Valhalla Edition voor PlayStation 4 en de Mjolnir Edition voor Xbox One. Beide retailers hebben de pagina’s waar de games zichtbaar waren ondertussen alweer offline gehaald.

Het is niet de eerste keer dat de game opduikt, in mei van vorig jaar lekte de titel [Red.: Ragnarok] al en kregen we ook al een pak gelekte informatie. Zo zou de nieuwe Assassin’s Creed een cross-generation game worden en dus zowel op PlayStation 4, Xbox One, Xbox (Series X) én PlayStation 5 lanceren. Er zou uiteraard ook een PC versie in de maak zijn.

In de game zou je als een bondgenoot van de legendarische Viking Ragnar Lodbrok spelen. Het verhaal zou de speler meenemen op een reis door Groot-Brittannië, Zweden, Noorwegen en Finland.

Arshaf Ismail, dat eerder al de director van Assassin’s Creed: Origins was, zou diezelfde rol opnieuw op zich nemen voor de ontwikkeling van Ragnarok.

Noot van de redactie: al deze informatie is NIET door Ubisoft bevestigd en moet dus met een korrel zout genomen worden. Het logo in de banner is ook niet officieel maar door een fan gemaakt

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven