ASUS brengt gaminglaptop met 300hz scherm uit

ASUS heeft bekend gemaakt dat het een laptop met het snelste beeldscherm ter wereld uitbrengt: de Zephryrus S, met een 17 inch scherm met een ververssnelheid van maar liefst 300hz.

Voor wie niet weet wat dit juist inhoud wil dat zeggen dat de Zephyrus S tot 300 beelden per seconde kan weergeven. Dat zorgt niet alleen voor een extreem vloeiend beeld, maar maakt ook dat jouw games sneller reageren op wat jij doet. Dit geeft jou een gigantisch competitief voordeel tegenover andere spelers, zeker in esports-games.

Dat voordeel wordt voor een heel groot deel ook gegeven door de krachtige hardware in de laptop zelf. Dankzij de Intel Core i7-9750H, 32GB RAM geheugen én een Nvidia RTX 2080 Max-Q zal je geen frame missen.

Het is echter niet alleen de binnenkant dat telt bij gamer gear, het oog wil namelijk ook wat. En ook op dat vlak schiet de Zephyrus S, door zijn dunne design, zijn RGB backlit-keyboard niet te kort. Al hangt dat natuurlijk af van jouw persoonlijke smaak.

De ASUS Zephyrus S is nu in de Benelux verkrijgbaar en kost €3.499, als dat net iets te duur is kan je ook de 240hz variant voor €3.199 in huis halen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven