Battlefield V trekt volgende maand naar Solomon Islands

Op donderdag 6 februari trapt Chapter 6 in de Battlefield V – Tides of War af en dan trekken we diep in de Japanse jungle van Solomon Island.

Met de nieuwe gratis update krijgen we niet alleen een nieuwe map, maar ook nieuwe cosmetics, wapens en Elites voorgeschoteld.

Deze nieuwe map is Solomon Islands, een jungle map ideaal voor Breakthrough. Dit omdat de jungle de perfecte dekking biedt voor verdedigende teams om aanvallers verborgen af te weren. Dit terwijl het de aanvallers de mogelijkheid geeft om te flanken, of met behulp van boten de eilanden te veroveren met pure vuurkracht.

Over vuurkracht gesproken. Chapter 6 brengt ook drie nieuwe wapens en twee gadgets met zich mee. Deze items zijn allemaal Chapter Rewards, met andere woorden: je speelt ze gewoon vrij door het nieuwe Chapter te spelen en te levelen.
De Support klasse zal de Type 11 LMG en de Model 37 shotgun krijgen, ideaal voor korte tot middellange afstanden. Assault spelers krijgen toegang tot de M2 Carbine, een volledig automatisch wapen.

Wat de gadgets betreft kan je de M1A1 Bazooka en de Lunge Mine Gadget vrijspelen, beiden uiterst geschikt om tanks uit te schakelen.

Om af te sluiten worden er ook drie nieuwe Elites aan de game toegevoegd.
Misaki Yamashiro, een Japanse Assault Spacialist dat, dankzij haar machete, gespecialiseerd is in mêlee combat. Je kan haar enkel unlocken door Chapter Rank 40 te behalen.
Daarnaast zullen ook Steve Fisher, een Amerikaans piloot, en Akira Sakamoto een Japanse piloot aan het rooster worden toegevoegd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven