Complete Call Of Duty: Black Ops III campaign onmiddellijk beschikbaar

We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt, je zit vast in een bepaald level van een game. Wel, dan kan je niet verder gaan in het verhaal. Bij Activision lijken ze daar nu een oplossing voor gevonden te hebben: het meteen beschikbaar maken van alle campaign levels. Zo kan je meteen het einde van de game spelen zonder enig ander level gespeeld te hebben. Ook kan je wapens uit latere levels gebruiken in levels waar ze eigenlijk niet in zitten. Dit is het geval in Call of Duty: Black Ops III.
“Levels unlocken is een archaïsche mentaliteit. […] Consumenten en spelers zijn veel volwassener tegenwoordig en er zijn zoveel zaken die onze aandacht proberen trekken”, zegt campaign director Jason Blundell. “Ik ben er zeker van dat er veel films en andere media-genres zijn waarbij je de laatste pagina kan lezen of de laatste minuten kan bekijken, maar dat je ook de rest van de content moet zien of lezen om het helemaal te kunnen waarderen”, wimpelt hij de vrees af dat mensen meteen het einde zullen willen zien.
Of dit een goed idee is laat ik aan u over.
Call of Duty: Black Ops III verschijnt op PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven