Control Ultimate Edition vanaf vandaag op Next-Gen consoles verkrijgbaar (Gratis voor PS+)

De next-gen versie van Control Ultimate Edition is vanaf vandaag eindelijk digitaal verkrijgbaar, de fysieke versie verschijnt pas volgende maand.

Met deze next-gen upgrade dat gratis is voor alle spelers dat de Ultimate Edition van Control al aangekocht hebben op PlayStation 4 of Xbox One, kunnen PS5- en Xbox Series-spelers eindelijk genieten van de voordelen van hun nieuwe hardware. Control ondersteunt nu op de nieuwe consoles Ray-Tracing, dat realistische weerspiegelingen en belichting met zich mee brengt. Als dat niks voor jou is, en je liever de game aan 60fps speelt is er ook de Performance Mode. Al zal die wel de meeste next-gen snufjes achterwege laten.

Extra goed nieuws voor diegenen dat de game nog niet gekocht hebben, want Control Ultimate Edition is deze maand gratis te downloaden op PlayStation 4 en PlayStation 5 als je een actief PlayStation Plus lid bent.

Je kan de game hier gratis in huis halen

Control is nu verkrijgbaar op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven