Cyberpunk 2077 krijgt een photo mode

Fans die op Cyberpunk 2077 zitten te wachten hebben nu nog een klein extraatje waarnaar ze kunnen uitkijken. De game zal namelijk een Photo Mode krijgen.

Dat geloven we toch doordat CD Projekt RED eerder een tweet de wereld in stuurde met daarin de hashtagd #CaptureCyberpunk #PhotosFromNightCity. Bij deze boodschap hoorde er ook een beeld van Night City met een camera icoon dat erop verschijnt.

De tweet op zich bevestigd heel weinig, het is pas als je het antwoord op de vraag van een fan erbij neemt dat we een vrij zekere conclusie kunnen trekken.

In september van vorig jaar vroeg een fan namelijk of Cyberpunk een photo mode zou krijgen. Op de vraag tweette CD Project Red terug met de volgende boodschap: “We are planning to have it”.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april 2020 op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game zal op een later tijdstip ook op Google Stadia verschijnen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven