De Terminator is op bezoek in Ghost Recon Breakpoint

Als je dit weekend Ghost Recon Breakpoint speelt kan je wel eens de Terminator tegenkomen want die is tijdens een speciaal Live Event op bezoek in Auroa.

Het gratis in-game event bevat meerdere missies met elk verschillende omgevingen, vijanden en dialogen dat geïnspireerd zijn door de originele The Terminator film uit 1984.

Het Terminator live event is volledig alleen of in coöp te spelen. Spelers moeten Rasa Aldwin, een vrouw uit de toekomst, redden en met haar samenwerken om de Terminator te stoppen. De verhaallijn bestaat uit twee hoofmissies, de eerste missie is nu beschikbaar. Deel 2, dat de tweede missie met zich meebrengt verschijnt op 1 februari. Beide missies zullen na de afloop van het live event in de game blijven. Wat niet zal blijven zijn de dagelijkse missies waarin spelers het moeten opnemen tegen de T-800.

Na het voltooien van de missies worden spelers beloond met exclusieve items zoals de punkoutfit uit de film van 1984. Daarnaast zijn er ook verschillende wapens en voertuigen in de Terminator-stijl dat je kan unlocken.
Om af te sluiten kan je jouw Ghost ook helemaal aanpassen met twee nieuwe skins, namelijk The Terminator zelf en Kyle Reese.

Het Ghost Recon Breakpoint Terminator Live event duurt nog tot 6 februari en is gratis te spelen (als je de game bezit) op PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven