Deel je Video Game Nostalgie en win een Retro Nintendo pakket t.w.v. €200!

Wij zijn op zoek naar jouw mooiste Video Game Nostalgie momenten. Heb je nog een schattige foto of een mooie herinnering van vroeger? Ben je met je vrienden old school aan het Mario Karten? Heb jij een selfie met je jaloersmakende retro verzameling? Speel je 8bit Zelda op een 20 inch HDTV of op de beamer in het klaslokaal? Delen die foto’s en verhalen!
 

Hoe doe je mee?

Stuur jouw favoriete video game nostalgie moment naar ons op! Het mag een moment van vroeger zijn maar ook van nu, zolang het maar te maken heeft met retro video games. Kies voor een van deze mogelijkheden:

  1. Stuur een verhaal van tussen de 100 en 500 woorden.
  2. Stuur een zelfgemaakte foto (dus geen plaatjes van de interwebz).

Stuur je inzending voor 1 oktober per mail op naar info@retronintendokopen.nl.

Wat kun je winnen?

Alle inzenders krijgen sowieso een reactie van ons! De beste inzendingen worden op 2 oktober bekendgemaakt op onze website en in de nieuwsbrief. Al deze inzenders winnen sowieso €10 aan video game nostalgie uit onze shop!
Vanaf dat moment kan er een week lang gestemd worden op de beste inzendingen. De inzending die de meeste stemmen ontvangt, wint de hoofdprijs: een Retro Nintendo pakket naar keuze t.w.v. €200.

Heb ik al gewonnen?

Nee, want je hebt nog niks ingestuurd gek! Pak dat oude fotoboek of je nieuwe fotocamera, klim in de schrijverspen, en stuur ons jouw inzending! Ready, set, go!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven