Destiny 2 end-game content wordt achter paywall gestoken

Bungie heeft deze week het eerste uitbreidingspakket voor Destiny 2 Curse of Osiris gelanceerd en sluit daarmee eerder beschikbare content af voor diegenen dat het dlc-pakket niet in huis willen halen.
Dat deed Bungie op een vernuftige wijze: men heeft namelijk de power level cap van 300 naar 330 opgetrokken, en heeft er voor gezorgd dat als je de Prestige variant van end-game levels zoals The Nightfall Strike wil spelen je power level 330 moet zijn. Iets wat onmogelijk is als je enkel de base-game bezit.

Daarnaast zijn de wekelijkse Heroic Strikes terug, en hoewel je daarvoor maar een power level van 270 moet hebben, zal je die toch niet kunnen spelen als je Curse of Osiris niet gekocht hebt.
Dit alles is heel slecht nieuws voor achievement en trophee hunters. Want als zij Curse of Osiris niet kopen is het unlocken van de platinum trophee voor de base game nu onmogelijk geworden. Dit doordat “The Prestige”, een achievement dat je ontgrendeld door een Leviathan raid of een Nightfall strike op de Prestige moeilijkheidsgraad uit te spelen.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven