Disney Infinity servers sluiten op alle platformen

Dat Disney uit de game industrie stapt is al even geweten, welke gevolgen dit zou hebben voor games als Disney Infinity was tot vandaag nog een raadsel. Nu weten we dat de servers op alle platformen zullen sluiten.
De sluitingen zullen vanaf 30 september in fases gebeuren. Al is het nu al onmogelijk gemaakt om nog in-game items te kopen in Disney Infinity 2.0 op PC, Android (via Amazon en Google) en Apple TV. Via Steam kan je wel nog in-game items kopen voor Disney Infinity 3.0.
De verdere planning ziet er zo uit.

30 september 2016

  • Je kan niet langer aanmelden op de PC, iOS, Android (Google en Amazon) versies van de game. Dit voor zowel 2.0 en 3.0. Deze versies van de game zullen ook niet langer beschikbaar zijn in hun de stores.
  • De Steam versies van Infinity 2.0 en 3.0 blijven speelbaar, met uitzondering van de online services. ook de community features zullen niet meer toegankelijk zijn.
  • De Apple TV versies van de game zullen verwijderd worden uit de AppStore.
  • Het Disney Infinity Community team zal geen ‘Toy Boxes’ meer reviewen en goedkeuren. Er zullen dus ook geen nieuwe Boxes meer beschikbaar komen. Als je op console, Apple TV on de Windows 8/10 versie van het spel speelt kan je wel nog Boxes downloaden tot 3 maart 2017.

3 januari 2017

  • Je kan geen in-game aankopen meer dien in de Windows 8/10 versies van Disney Infinity.

3 maart 2017

  • Apple TV en Windows 8/10 versier zijn niet langer beschikbaar, ondersteund en speelbaar.
  • Alle Dinsey Infinity online diensten en community features voor alle versies op alle platformen gaan offline.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven