Dit is veranderd in de open bèta van The Division

Enkele weken geleden konden we al aan de slag met de gesloten bèta in The Division. Toen was het duidelijk dat er nog heel wat foujes in het spel zaten, maar die zijn nu aangepakt en weggewerkt voor de open bèta.
Een van de grootste ergernissen van vele spelers was dat ze onbedoeld ‘rogue’ gingen in The Dark Zone. Zo had ik het eens voor dat ik op een vijand schoot en een andere agent liep door mijn vuurlijn… Je raad het al: ik ging rogue en werd al snel vakkundig afgemaakt door andere spelers. Dit zou nu aangepakt worden: zo zal je iets meer schade moeten toebrengen aan andere agenten en zelf zal een indicator te zien krijgen om jou te waarschuwen, zo weet je dat je even moet stoppen met schieten anders ga je rogue.
Een ander minpunt was dat diezelfde Dark Zone leeg aanvoelde; er waren te weinig computergestuurde vijanden. Ook dit is aangepakt.
Iets compleet nieuws is dat de Tech Wing in het hoofdkwartier nu ook beschikbaar zal zijn. Met die toevoeging komt ook een extra missie waarin je het hoofd van de vleugel moet gaan redden uit de metro.
De volledige patch notes kan je op deze afbeeldingen bekijken
TheDivisionBetaPatchnotes1
TheDivisionBetaPatchnotes2
TheDivisionBetaPatchnotes3

TheDivisionBetaPatchnotes4
bron afbeeldingen: Kotaku

Tom Clancy’s The Division verschijnt 8 maart op PC, PlayStation 4 en Xbox One.
De open bèta start 18 februari op Xbox One en 19 februari op PC en PlayStation 4. Hij duurt tot 21 februari.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven