[E3 2016] Herbeleef hier de persconferentie van Bethesda

Vannacht om drie uur vannacht was er de indrukwekkende persconferentie van Bethesda. Naast Fallout VR en een nieuwe Prey was er heel wat moois getoond.
Hier kan je de hele showcase herbekijken, of gewoon onze samenvatting met de trailers bekijken.
Bethesda E3 Showcase
https://youtu.be/Z_1mzhRQSsM?t=1520
 
Samenvatting en Trailers
Doom
Doom krijgt drie gratis DLC updates, waaronder een update voor Snapmap, een tool om jouw eigen levels te maken. Daarnaast krijgt de multiplayer twee nieuwe game modes, een daarvan is een varriant op Capture The Flag.

Prey

In Prey zal je moeten overleven op een ruimteschip dat is overgenomen door aliens. Jij moet zien te overleven door gebruik te maken van jouw wapens, combat-skills en speciale krachten. Prey zal volgend jaar verschijnen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.
Dishonored 2
In deze trailer kregen we de setting van het verhaal te zien. In de persconferentie zelf kan je ook naar gameplay van Dishonored 2 kijken.Dishonored 2 verschijnt 11 november op PC, PlayStation 4 en Xbox One
https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU
Fallout 4 / Fallout Shelter / Skyrim
Fallout 4 zal nog twee nieuwe DLC-packs ontvangen, een daarvan zal je toelaten om jouw eigen vault te maken.
Fallout Shelter krijgt een omgekeerde update: je zal er immers jouw vault kunnen verlaten als je een Dweller op een quest stuurt. De game zal ook naar PC komen.
Skyrim krijgt een remaster op PlayStation 4, Xbox One en PC. Je zal de game op alle platformen kunnen spelen met mods en verbeterde graphics.

Quake Champions
Quake keert terug met Quake Champions, in deze PC-exclusive kan je met verschillende characters met elk hun eigen skills en wapens aan de slag gaan. De game zal ook draaien op een unlocked framerate. Meer informatie komt er tijdens QuaceCon in augustus.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven