[E3 2016] Dit was EA Play

E3 is in stijl afgetrapt door Electronic Arts met hun splinternieuwe show EA Play. Het belooft een mooi jaar te worden voor gamers met enkele toppers die dit jaar nog verschijnen.
FIFA 17: The Journey
Heel wat concurrerende sport games hebben het al jaren: een verhaallijn. Nu brengt EA Sports deze game mode, in de vorm van The Journey, ook naar FIFA 17. In deze campaign speel je als Alex Hunter, een jonge speler dat zijn eerste seizoen in The Premier League mag spelen. Je zal zelf kunnen kiezen voor welke club, en je onderhoud zelf alle contacten op en naast het veld.

Ook op vlak van gameplay is er heel wat nieuws, de game zal op de Frostbite Engine draaien en dat biedt heel wat mogelijkheden.

Mass Effect: Andromeda
Heel veel informatie hebben we over de nieuwe Mass Effect niet gekregen. Zo hebben we alleen maar geleerd dat de game ook op de Frostbite Engine draait. Daardoor kan Bioware ons wel meer vrijheid, betere graphics en grotere werelden voorschotelen.

Fe
Fe is de eerste game dat onder het label EA Originals zal uitgebracht worden. Het label is bedoeld om indie-studios financieel te steunen. Zo neemt EA de marketing voor de games op zich en geeft het ook een budget verhoging.

Titanfall 2
Titanfall trekt deze keer ook naar PlayStation 4, maar echt nieuws was dit niet. Wat wel nieuws moest zijn, maar door een lek was ook dit geen nieuws meer, was de toevoeging van een Single Player.

Uiteraard is ook de multiplayer weer van de partij.

Star Wars
EA heeft de licenties om Star Wars games te maken, en ze zijn van plan om er veel te maken. Zo krijgen we volgend jaar al een vervolg op Star Wars Battlefront, deze keer met content uit de nieuwe films. In 2018 verschijnt er een Star Wars game van Visceral en ook Respawn is bezig aan een nog onaangekondigde Star Wars game.

Battlefield 1
Afsluiten deed EA met een knaller: Battlefield 1. Tijdens EA Play toonden ze enkel een gameplay trailer, maar daarna werd er een uur lang live multiplayer gameplay uitgezonden.

Het volledige uur aan gameplay hebben we nog niet te pakken gekregen, maar jackfrags was er bij en heeft twee minuten van zijn gameplay geüpload. Zoals je zelf kan zien ziet het er al enorm goed uit, zeker als je weet dat dit pre-alpha gameplay is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven