[E3 2016] Xbox Media Briefing: De hoogtepunten

Microsoft heeft met Xbox een sterke E3 schow gegeven, met nieuws over gegeerde games zoals Gears of War 4 en Forza Horizon 3. En dan was er nog de Xbox One S.
Xbox One S / Xbox Play Anywhere
We verwachtten het al langer dat er een nieuwe Xbox One variant zou verschijnen, nu is dit ook bevestigd. De Xbox One S zal niet enkel een pak kleiner zijn dan de standaard Xbox One, hij is ook krachtiger. Zo zal hij games met de toevoeging van HDR (High Dynamic Range) spelen. Dankzij deze functie krijg je natuurlijkere kleuren op jouw scherm getoverd. De console zal $299 kosten.

Je zal ook jouw eigen controllers laten maken. Jij kiest de kleuren van alle componenten, en Microsoft maakt hem voor jou.
https://www.youtube.com/watch?v=yGxxXkDqRS8
Met Xbox Play Anywhere zal je als je een Xbox One game met dit label op de hoes koopt meteen een gratis kopie krijgen om op jou Windows 10 PC te spelen.
Gears of War 4
We wisten al redelijk veel van de nieuwe Gears of War, zo wisten we dat je het moet op nemen tegen een nieuwe vijand en dat het meeste van de game zich afspeelt tijdens één nacht. Dus kregen we een nieuw stukje gameplay te zien.
https://youtu.be/AiFg2PNtgpU
Daarna kregen we ook de Limited Edition Xbox Elite Gears of War 4 Wireless Controller.

Tekken 7
In de eerste Tekken game dat op Xbox One verschijnt is de game heel wat cinematischer dan zijn voorgangers. Een van de nieuwe functies dat hier voor zorgt is dat gameplay en cutscene naadloos in elkaar verweven worden. Hier is alvast de trailer.
https://youtu.be/dAI12b6ke64
Forza Horizon 3
In deze nieuwe Forza zal je vrij kunnen rondrijden in Australië, en voor de eerste keer ooit kan je alles in co-op doen, zelfs de campaign. Die multiplayer zal cross-platform werken, je zal dus kunnen samen spelen met PC-gamers of diegenen met een Xbox One S, ook al heb jij de standaard versie thuis staan.
https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA
ReCore (Gameplay Trailer)
https://www.youtube.com/watch?v=WnKT9ZCGgBE
Dead Rising 4 (Aankondigingstrailer)

Scalebound (Gameplay)
https://www.youtube.com/watch?v=D-ZVMU_KA-M
Sea of Thieves (Gameplay)

State of Decay 2 (Aankondigingstrailer)

Halo Wars 2

Je kan vanaf nu ook aan de slag met de multiplayer bèta.

Nieuw van ID@Xbox
Xbox gaf aan dat er heel wat indie-titles op weg zijn naar Xbox One, een daar van is We Happy Few. Een game waarin iedereen verslaafd is aan JOY, een pil waardoor je het leven door een roze bril ziet. Wie deze pil niet neemt, die komt in de problemen.

Maar er is nog veel meer op komst.

Project Scorpio
De show werd afgesloten met een knaller: de officiële aankondiging van Project Scorpio. Dit is een nieuwe Xbox One console dat veel, heel veel krachtiger zal zijn dan de huidige versie. Hij zal native 4K games spelen en is volledig geoptimaliseerd voor Virtual Reality.
https://youtu.be/Q-JO61zNhhI
De volledige livestream kan je hieronder bekijken. De show zelf start na 15 minuten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven