[E3 2018] Fallout 76, alles wat we weten

Dat Fallout 76 voorgesteld ging worden was geen geheim, maar toch waren er tijdens de presentatie toch nog enkele verrassingen!

Fallout 76 speelt zich af in 2102, West-Virginia, 25 jaar nadat de bommen vielen. Jij bent een van de eerste Vault Dwellers dat uit Vault 76 komt, en het is aan jou om Amerika weer op te bouwen in deze volledig online RPG. Ieder personage dat je tegen zal komen in de game is een echte speler, het is aan jou om te beslissen of je wilt samen werken of toch verder alleen spelen en eventueel iedereen wilt uitschakelen. Al dan niet met atoombommen dat je zal kunnen lanceren vanuit verschillende lanceersites verspeid over de hele map, tenminste als je de lanceercodes kan vinden.

Om het overleven wat makkelijker te maken kan je gelijk waar in de wereld jouw base camp bouwen, dit aan de hand van het Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.). De tool zal je helpen met het opbouwen van jouw kamp, je zal er in zelfs spullen kunnen verkopen aan andere spelers.

Je zal aan de hand van het S.P.E.C.I.A.L.-systeem jouw uniek personage kunnen maken waarmee je de grootste regio ooit in een Fallout game zal kunnen verkennen. De map zou zo’n vier keer groter zijn dan die in Fallout 4, en hij zal er ook beter uit zien dankzij een vernieuwde engine.

 
Voor diegenen dat niet graag online spelen; geen zorgen de online multiplayer is een optie.

Fallout verschijnt 14 november op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Als je de game pre-ordered krijg je ook meteen toegang tot de bèta.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven