Eerste 21 minuten gameplay van No Man’s Sky nu te bekijken

IGN heeft het genoegen gehad om als eerste 21 minuten aan gameplay beelden van No Man’s Sky de wereld in te sturen.
In de video kan je al een heel klein deeltje van de game zien. We worden begeleid op een ijsplaneet waar we kennis maken met verschillende aspecten van de game. Zo zien we dat je op extreem koude planeten niet onbeperkt kunnen ronddwalen, als je dit doet gaan de batterijen van jouw beschermend pak namelijk op. Als dit gebeurd dan bevries je, op extreem warme planeten word je dan levend gebakken. Als jouw bescherming bijna op is kan je wel een gat in de grond blazen met jouw wapen, zo krijg je toegang tot grotten waarin het klimaat gunstig genoeg is zodat jouw batterijen opnieuw kunnen opladen. Maar je moet wel opletten; als je te veel vernietigd op planeten wordt je gezocht door Sentinels. Die zijn een soort van ruimte politie die er voor zorgen dat planeten en levensvormen in vrede kunnen leven.
Jouw “wanted level” als we het zo kunnen noemen is, net als in GTA V, in verschillende niveaus. Hoe meer schade je aan richt, hoe meer Sentinels op jou af komen. In No Man’s Sky zal je natuurlijk niet de hele tijd op een planeet ronddwalen, je zal ook heel wat tijd in de ruimte doorbrengen. En dit universum is met meer dan 18 triljoen planeten enorm groot. Zo groot zelfs dat volgens Sean Murray van Hello Games 99,5% van alle planeten nooit bezocht zullen worden.
Als je meer wil weten over de game moet je gewoon het filmpje met de gameplay hieronder bekijken.

No Man’s Sky verschijnt 22 juni op PlayStation 4 en PC.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven