Euro 2016 DLC van PES heeft toch niet alle licenties in huis

Dat Konami met Pro Evolution Soccer 2016 de UEFA Euro 2016 licentie te pakken kreeg kwam voor velen als een verrassing. Zeker omdat Konami er nog nooit in slaagde om voor alle teams de nodige licenties te verzamelen.
Ook voor Euro 2016 geldt dit probleem; Konami heeft voor maar 15, van de 24, ploegen licenties in huis kunnen halen. De teams waarvoor men een licentie heeft, zijn Engeland, Wales, Duitsland, Spanje, Portugal, Oekraïne, Italië, Tsjechië, Koratië, Slovakije, Ijsland, Turkije, Albanië, Noord-Ierland en gastland Frankrijk zelf.
Ook de verschillende stadions van het toernooi zullen niet in de game verschijnen: Konami is er enkel in geslaagd om de licentie voor het Stade de France te verzilveren.
Maar wat houd dit nu in? Wel, alle teams voor welke er een licentie zijn verworven zullen met de officiële truitjes, namen en gelijkenissen van de spelers zelf op het digitale veld verschijnen. De rest zal in generische truitjes met valse namen op het veld komen.
Het DLC pack zal wel gratis zijn voor iedereen dat Pro Evolution Soccer 2016 heeft, er komt ook een los verkrijgbare versie.
Euro 2016 verschijnt op 24 maart als DLC op PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.
De losse versie verschijnt 21 april enkel op PlayStation 4 en Xbox One
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven