Fallout 4 krijgt volgende maand DLC, Season Pass wordt duurder

Bethesda heeft aangekondigd dat Fallout 4 vanaf volgende maand drie maanden lang DLC pakketten zal krijgen.
Automatron (maart / €9,99)
fallout4_automatron
In het eerste DLC-pakket krijg je de door een mysterieuze mecanicien losgelaten robots tegenover jou. Je is jouw taak om die uit te schakelen, hun onderdelen kan je dan zelf gebruiken om jouw eigen super robot te bouwen.
Fallout4_Automatron1
Wasteland Workshop (april / €4,99)
Fallout4_wasteland_workshop
In de Wasteland Workshop kan je jouw eigen kooien voor monsters bouwen. Die monsters kan je vangen om je eigen zoo te maken of om ze het tegen elkaar te laten opnemen. Als je een monster doodt kan je die ook opzetten.
Fallout4_WastelandWorkshop1
Far Harbor (mei / €24,99)
Fallout4_far_harbor
Reis naar de kust van Maine om zo door te varen naar een mysterieus eiland Far Harbor. Een eiland waar de straling nog harder heeft toegeslagen, hierdoor is het een uitzonderlijk harde omgeving om te overleven. Hier moet je de vrede kunnen herstellen tussen drie nieuwe facties: synths, the Children of Atom, en de lokale bevolking.
Fallout4_DLC_FarHarbor03_730
Season Pass wordt duurder
Doordat Bethesda met een nieuw DLC plan aan komt dat, volgens hen, €60 waard is gaat de Season Pass prijs op 1 maart van €29,99 omhoog naar €49,99. Als je al een Season Pass hebt veranderd er niks.
Wie sneller aan de slag wil met deze DLC-pakketten kan zich aanmelden voor het bèta-programma, dit kan op de website van Bethesda.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven