Far Cry 6 toont eerste explosieve gameplay

Ubisoft heeft eerder deze avond een eerste paar gameplay beelden van Far Cry 6 op de wereld losgelaten. In de video’s maken we kennis met, onder andere, Dani Rojas: het hoofdpersonage van de game.

Dani, een ex-militair van Yara (het eiland waar Far Cry 6 zich afspeelt), beslist zich aan te sluiten bij het verzet tegen de dictator Antón Castillo wiens wrede regime nieuwe hoogten bereikt. Waardoor drang naar een revolutie op het hele eiland steeds sterker wordt.

Spelers zullen bij de start van de game kunnen kiezen om met een vrouwelijke of mannelijke Dani te spelen en zullen de steun krijgen van, onder andere, Clara Garcia, de leider van de revolutionaire groep Libertad en Juan Cortez, een uitgebluste ex-KGB spion en guerrillameester.

In Far Cry 6 zal je niet alleen kunnen vertrouwen op de standaard wapens maar zal je de Resolver-filosofie moeten omarmen; een levenswijze gebaseerd op vindingrijkheid en de creativiteit van Juan Cortez. Zo zullen spelers uitgedaagd worden om materialen te vinden waarmee wapens gemaakt kunnen worden. Op die manier kan een oude motor omgevormd worden tot een mini-gun of kan een platenspeler plots dodelijke projectielen in de vorm van CD’s afschieten.

De game zal volledig in single-player of in coöp-multiplayer gespeeld kunnen worden.

Far Cry 6 verschijnt 7 oktober 2021 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Google Stadia en Amazon Luna.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven