FIFA 16 Demo verschijnt op 8 september

Op 8 of 9 september (afhankelijk van platform en regio) kunnen we aan de slag met de demo van FIFA 16, dit is kan je er van verwachten:

  • Aftrap: De demo begint met “El Clasico”; Real Madrid tegen FC Barcelona in het Santiago Bernabeu stadion. Uiteraard kan je zelf ook andere wedstrijden spelen in een paar andere stadions.
  • FIFA Ultimate Team Draft: Dit is een nieuwe versie van FUT, ook hier stel je zelf jouw team samen met behulp van packs maar je speelt deze wedstrijden offline tegen een vriend of de computer. Geen zorgen de klassieke FUT zal ook in de finale versie van FIFA 16 te vinden zijn.
  • FIFA Trainer: FIFA Trainer is een nieuw trainingssysteem dat naar de situatie kijkt en je tips geeft tijdens het spelen van Aftrap of FUT Draft. Hierdoor kan je snel bijleren en sneller op een hoger niveau gaan spelen.
  • Nieuwe Skill Games: In deze demo zal je zes nieuwe Skill Games kunnen uittesten tijdens het laden van een wedstrijd.
  • Bundesliga TV-Presentatie: ervaar de wedstrijd zoals op TV op PC, Xbox One en PS4 wanneer Borussia Dortmund op bezoek gaat bij Borussia Mönchengladbach in Borussia-Park.

In deze demo kan je spelen met FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, PSG, Inter Milan, River Plate en Seattle Sounders. Maar ook het nationale vrouwenelftal van Duitsland en de VS zijn van de partij.
Deze wedstrijden kan je spelen in Borussia-park, CenturyLink Field en Santiago Bernabeu.
FIFA16DemoPoster

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven