FIFA 20 krijgt nieuwe Nederlandstalige commentatoren

EA Sports heeft aangekondigd dat FIFA 20 een nieuw commentator duo zal krijgen.

Het is dus officieel: Evert en Youri zullen vanaf september niet meer te horen zijn in de nieuwe FIFA. Ze zij vervangen door Sierd de Vos en Jeroen Greuter, twee zeer bekende commentatoren in Nederland.

“We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om onze stemmen aan de populaire EA SPORTS FIFA-franchise toe te voegen. We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. Een ding is zeker: de spelers worden verrast, maar krijgen uiteraard ook uitspraken te horen die ze eerder hebben gehoord”

Sierd de Vos

“Het is na al die jaren ontzettend lastig om in de voetsporen te treden van Evert en Youri. Dit duo heeft een cultstatus weten te creëren met zijn commentaar. Sierd en ik hebben onze eigen draai gegeven aan het commentaar in de game van dit jaar en we hebben ontzettend veel lol gehad in de studio. Ik ben ervan overtuigd dat spelers dit duidelijk terug kunnen horen in FIFA 20!”

Jeroen Greuter

FIFA 20 verschijnt 27 september op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven