For Honor Year 4 start op 6 februari

Het eerste seizoen van het vierde jaar van For Honor zal op 6 februari starten. En voor het eerst in de geschiedenis van de game brengt het een boodschap van vrede en hoop.

Het toepasselijk genaamde seizoen ‘Hope’ start wanneer de natuurramp die de wereld van For Honor teistert zijn eind nadert. Er was een periode van hoop en vrede, tot er een nieuwe reden komt om te vechten. Wat die reden is valt nog af te wachten.

Spelers zullen tijdens tijdens het nieuwe seizoen toegang krijgen tot nieuwe uitrustingen, wapens, in-game events en meer. Allemaal in het teken van de veranderingen in de wereld van For Honor. Het nieuwe seizoen brengt ook een gratis en een Premium Battle Pass met zich mee. Met deze twee passes kunnen spelers unieke cosmetische items unlocken door de game te spelen.

Met Year 4 ‘Year of the Reckoning’ worden er ook twee nieuwe helden voorgesteld. Ubisoft wil dit jaar ook extra inzetten op competitie door officiële toernooien te organiseren. In die competities zal voornamelijk Dominion gespeeld worden.

For Honor is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven