Foto’s Xbox Series X prototype gelekt

Het is zo ver, er zijn foto’s van de Xbox Series X gelekt. Wel, foto’s van een pre-productie prototype.

De foto’s waren door Curry Panda op Neogaf gelekt en ze tonen zowel de voorkant en de achterkant van de console. Het is die achterkant dat het meest interessant is, want daar zien we de verschillende poorten van de console.

Wat meteen opvalt is dat Microsoft de tweede HDMI-poort, dat velen gebruikten als een pass-through, heeft laten vallen. Daarnaast zien we de standaard ethernet-poort, twee USB-A poorten, een optische audio out-poort en een rechthoekige poort waarvan vermoed word dat het een “service” poort is en dus niet aanwezig zal zijn op het productiemodel.

Naast de poorten zien we ook een sticker met, onder andere, een serienummer van de console. Twittergebruiker @Gamereaper187 besloot, volgens zijn tweets, het serienummer te testen door het te registreren op zijn Microsoft account. De console werd geregistreerd als een PC op zijn account, daarna had hij die snel weer verwijderd.

Op de voorkant van de console, dat we eerder al gezien hebben zien we de disc drive, de stroomknop, de controller sync-knop en een extra USB-A poort.

Ondertussen is het bevestigd dat de foto’s wel degelijk echt zijn. Die bevestiging kwam er van Brad Sams van Thurrott. De man had twee weken geleden, tijdens CES, te horen gekregen welke poorten de console zou krijgen. Daarnaast wisten zijn bronnen ook te vertellen dat de Series X achteraan ook ventilatie zou krijgen, net zoals op de foto’s te zien is. Aan de hand van die beschrijving maakte de site Thurrott een schets hoe de achterkant van de Xbox Series X eruit zou zien. Zoals je hieronder kan zien zaten ze er helemaal niet ver van.

Wil je meer weten over de Xbox Series is kan dat hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven