GameStop gaat zelf games uitgeven

GameStop, de Amerikaanse winkel keten, heeft bekend gemaakt dat het een game-uitgever wordt. Daarvoor heeft het een nieuwe divisie GameTrust opgericht.
GameTrust heeft nu al deals gesloten met enkele ontwikkelaars waaronder Ready at Dawn, Frozenbyte, Insomniac Games en Tequila Works.
Doordat GameStop nog steeds voornamelijk een winkel is dat de verkoop van games dat door de grote uitgevers, zoals EA en Ubisoft, worden uitgebracht broodnodig heeft zal GameTrust zich focussen op kleinere games die maximaal $40 kosten.
Aangezien GameStop een Amerikaanse keten is dat ook wel in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, is het nog maar de vraag of hun games ook op het Europese vasteland zullen verschijnen.
GameTrust geeft op 12 juli al zijn allereerste game uit: Song of the Deep. Een game die gemaakt is door Insomniac Games en dat zal verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven