[Gerucht] PlayStation Now komt naar PC, uitrol begint in België en Nederland

Het concept van PlayStation Now is inmiddels wel al bekend: stream PS3 games op jouw PlayStation 4, Vita en andere Sony apparaten. Nu zou de service ook naar PC komen.
Dat is toch wat het Franse Gamekult heeft vernomen van verschillende bronnen. De service zou ook eerst beschikbaar worden in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Pas een week daarna zouden de VS en Canada volgen.
Om PlayStation Now op PC te gebruiken het je een computer met Windows 7 of nieuwer en een DualShock 4 nodig, ook wordt een internetverbinding van minimaal 5MBps aangeraden.
Dat de Service naar PC zou komen lijkt niet zo ver gezocht, Sony wil namelijk al langer de grenzen tussen PC en PlayStation vervagen. PS4 Remote Play zou daar een eerste stap in geweest zijn. Ook lijkt het een goede zet om zo de concurrentie aan te gaan met Microsoft’s Play Anywhere initiatief. Wat echter wel een grote verrassing is, is dat de service gelanceerd word in België en Nederland, er is namelijk nog maar zelden een online service gelanceerd waar onze landen de eersten zijn om er mee aan de slag te gaan.
De officiële aankondiging zou op 23 augustus plaatsvinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven