Gran Turismo Sport tilt race games naar een hoger niveau

We hebben er al even op moeten wachten, na 18 jaar krijgen we de eerste GT game op PlayStation 4: Gran Turismo Sport.
In de trailer krijgen we een beter beeld over wat de nieuwe Gran Turismo inhoud, maar er is veel meer. Zo zit er onder andere een wagenpark van 140 auto’s, die nu al bevestigd zijn, waarvan 15 Vision cars. Vison cars is een samenwerking met beroemde autoconstructeurs die hun visie geven van de perfecte wagen. Deze prototypes zijn dan beschikbaar voor verschillende spel modes.
GTSport2
De safety car ook weer van de partij net zoals bij GT6, natuurlijk zijn er ook nieuwe officiële tracks erbij gekomen zoals o.a. Brands Hatch, Nürburgring Nordschleife, Willow Springs Raceway er komen zelfs woestijnraces aan bod! In het totaal bevat GT Sport 19 verschillende locaties met 27 verschillende lay-outs.
Je wagen personaliseren was nog nooit zo eenvoudig. Laat de creatieveling in jezelf los en personaliseer je wagen met talloze kleuren en stickers. Laat je het liever aan de anderen over? Geen probleem! Alle ontwerpen kunnen gedeeld worden met de hele GT Sport community.
GTSport1
Als je nieuw bent bij Gran Turismo, of gewoon niet zo goed bent in race games kan je dankzij de in-game rijschool alle kneepjes van het vak leren. Op jouw eigen tempo. Zo zal je aan de hand van kleine uitdagingen leren hoe je op de snelste en efficiëntste manier door een scherpe bocht moet rijden en zal je ook bijgebracht worden in race etiquette. Ook online zal je niet meteen tussen de pro’s worden gesmeten. Dankzij een verbeterde matchmaking zal je racen tegen tegenstanders van jouw niveau.
Dankzij de samenwerking met de FIA kan je, als je een echte pro bent, zelfs een real-life FIA race licentie krijgen zodat je op echte circuits kan racen. Daar hangen echter nog onaangekondigde voorwaarden aan vast.
Als je de livestream gemist hebt kan je die hier herbekijken.

Gran Turismo verschijnt 16 november 2016 op PlayStation 4.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven