Gratis update The Division brengt meer conflicten met zich mee

In het tweede gratis The Division DLC pakket genaamd “Conflict” krijg je te maken met nieuwe vijanden en een nog intensere Dark Zone.
Deze nieuwe vijanden zijn “High Value Targets”, het zijn de nieuwe leiders van de verschillende facties in de game. Daarnaast brengt Conflicts een nieuwe incursion genaamd ‘Clear Sky’ Daarin moet je het opnemen tegen zwaar gewapende Rikers die bezit hebben genomen van anti-luchtwapens. Hiermee snijden ze effectief de leveringen van levensmiddelen af. Het is aan jou om ze uit te schakelen en de site veilig te stellen. In ruil krijg je uitstekende loot in de vorm van nieuwe wapens en andere  gear.
TCTD_Conflict_Screen_Hijack_Extraction
Er komt ook een grote verandering in de Dark Zone. Hier is zelfs de loot extraction niet meer veilig. Je kan vanaf 24 mei, wanneer het pakket verschijnt, de loot van de extractie kabel snijden en er zelf mee gaan lopen. Dit moet er voor zorgen dat je zeker alert blijft tot jouw loot veilig en wel in de helikopter zit opgeborgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven