Hip hop groep City Morgue teased nieuw Rockstar project voor 2020

Er zou in de zomer van 2020 een nieuw Rockstar project moeten verschijnen. Dat teasede de Amerikaanse hiphop groep City Morgue toch via hun Instagram.

Met die teaser kondigde de groep een samenwerking aan met Rockstar. Daar zullen ze mee werken aan een nieuwe soundtrack voor GTA Online of een nog onaangekondigde game dat blijkbaar volgend jaar al zou moeten verschijnen.

Als het om een onaangekondigde game zou gaan, denkt iedereen natuurlijk aan GTA 6. En ook al heeft Rockstar nog niet openlijk toegegeven dat het aan die game werkt, weten we allemaal dat de game wel degelijk op komst is. Zeker na de vacatures dat de ontwikkelaar online plaatste voor een “Next-gen open world character-based game”.
Het is niet alleen GTA 6 waar dit op kan slaan, er kan ook nog steeds een Bully 2 in ontwikkeling zijn.

Maar als het project waar City Morgue aan mee werkt al in de zomer van volgend jaar zou verschijnen lijkt GTA 6 niet echt realistisch. Zeker omdat we er nog niks van gezien hebben, en Rockstar houdt van een lange opbouw in hun marketing. Zo startte hun marketing campagne voor GTA 5 al twee jaar voor de game verscheen. Dat was ook het geval voor Red Dead Redemption 2.
Het klinkt ook niet echt logisch om een “next-gen” titel in de zomer voor de lancering van de volgende generatie consoles uit te brengen.
Daardoor denk ik dat het hier om een soundtrack zal gaan voor GTA Online, het is ook niet de eerste keer dat Rockstar samenwerkt met een muzikant of band om een deel van de soundtrack te maken, kijk maar naar de After Hours waarvoor er met Solomun, Dixon, The Black Madonna en Tale of Us samengewerkt werd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven