Is dit de Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale map?

Het gerucht dat Call of Duty: Modern Warfare een Battle Royale mode zal krijgen is al ouder dan de game zelf. Nu is mogelijk de map voor het eerst in-game gezien.

De modus zou, volgens de geruchten begin 2020 verschijnen, mogelijk zelfs als een standalone free-to-play game. De map hiervan lijkt nu, door middel van een glitch in de game, gelekt te zijn.

Die glitch in kwestie komt niet vaak voor, maar verschillende spelers hebben het bestaan ervan ondertussen ook bevestigd.
De fout gebeurt tijdens de Verdansk Spec Ops missie, hij zorgt er namelijk voor dat spelers de hoogte in worden gelanceerd. Eens op die hoogte kan je een enorm uitgebreide map zien, een dat veel groter is dan waar de Verdansk Spec Ops missie plaatsvind.

De map is zo groot en uitgebreid dat die alleen maar een Battle Royale map kan zijn.

We moeten er wel bij zeggen dat dit allemaal niet bevestigd is door Activision of Infinity Ward. Misschien komt dit wel later vannacht tijdens The Game Awards, dat je hier kan bekijken vanaf 2:30 uur.

Video of Full Battle ROYALE Map from r/modernwarfare

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven