Dit krijg je met Battlefield 1 Premium

De inhoud van het Battlefield 1 Premium Pack is door EA bekend gemaakt en voor €49,99 lijk je toch weer waar voor je geld te gaan krijgen.
Nog niet alle inhoud van Premium is bekend gemaakt, wel is er al aangekondigd dat je vier uitbreidingspakketten zal ontvangen met elk enkele nieuwe maps, wapens en een nieuw leger. Zo zal je in het eerste Pack, met de naam They Shall Not Pass dat in maart van volgend jaar zal verschijnen, toegang krijgen tot het Franse leger en nieuwe operations, game modes en Elite Classes. In het tweede pack krijg je dan weer toegang tot het Russische leger. In totaal zal je dankzij Premium toegang krijgen tot 16 nieuwe maps, 20 wapens en 14 unieke dog tags. Ook de Battlepacks maken een terugkeer, zo zullen er 14 worden uitgedeeld. Een per maand, en de eerste zou al in november cadeau worden gegeven.
Uiteraard kan je ook alle uitbreidingspakketten los kopen, maar dan zullen ze duurder zijn dan als je ze via Premium in huis haalt. Ook moet je dan twee weken lager wachten eer je er mee aan de slag kan.

Battlefield 1 verschijnt 21 oktober op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven