Maak vanaf nu de straten in Los Santos onveilig met GTA Online: Bikers

We hebben er lang op moeten wachten maar er zijn eindelijk motorbendes in GTA Online, dankzij de gratis Bikers DLC. Naast 13 nieuwe motoren is er nog heel wat nieuws.
Enkele van deze dertien nieuwe motoren zijn de Rat Bike (uit GTA IV), de driewieler Chimera en Nightblade. Er zijn ook nieuwe wapens te koop in Ammu-Nation: Battle Axe, Pool Cue, Pipe Wrench, Sweeper Shotgun en Compact Grenade Launcher.

Je kan er jouw eigen motorclub oprichten in een van de nieuwe clubhuizen. Er zijn in totaal twaalf locaties waar je in kan trekken. Ze zijn ingericht met een eigen bar, dartsmuur en je kan er zelfs een eigen mod shop in bouwen.
Een clubhuis is echter niks zonder een meeting room waar de President zijn crew op pad kan sturen met een missie. Deze missies, of Contracts, zijn freemode missies en kunnen gaan van wapensmokkel tot het bevrijden van gevangenen.
Als je meer geld wil verdienen kan je ook een nieuwe zaak oprichten, deze zal zich dan specialiseren in het maken en verdelen van, bijvoorbeeld, drugs en vals geld.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven