Mass Effect Legendary Edition aangekondigd

Het is eindelijk (officieel) zo ver: Electronic Arts en Bioware hebben Mass Effect Legendary Edition aangekondigd.

De bundel zal de drie originele Mass Effect games en al hun DLC bevatten, de multiplayer componenten zullen echter niet beschikbaar gesteld worden. De drie games zijn visueel geremastered en zullen speelbaar zijn in 4K met HDR, de games hebben ook compleet geremasterde charactermodels, textures en verbeterde shaders ontvangen. Mass Effect bevat daarnaast bijgewerkte interfaces/UI en diverse quality of life-verbeteringen. Verder zijn gevechten en verkenning gemoderniseerd door verbeteringen in het richten, de besturing en het gedrag van squads, de besturing van de Mako en de camera’s.

Een extra kleine bonus is dat het standaard Female Shepard uiterlijk uit Mass Effect 3 nu ook te selecteren is in Mass Effect 1 en 2, iets wat vroeger niet zo was.

De Mass Effect Legendary Edition is nu beschikbaar om te pre-orderen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game zal op 14 mei uitgebracht worden.

Pre-orders kunnen hier geplaatst worden:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven