Nieuwe Batman game nog maar eens geteased

Warner Bros. Games Montreal heeft nog maar eens het bestaan van een nieuwe Batman game geteased. Deze keer gebeurde het op hun eigen website.

Daar is nu een cirkel verschenen met daarin twee emblemen van twee Batman-facties: the League of Shadows en een nog onbekend Gotham City symbool. Op die cirkel zijn nu nog acht lege plekken en daardoor denken we dat WB Games nog acht facties zal teasen die waarschijnlijk in de volgende Batman game zouden verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat WB Games de nieuwe Batman teased, in 2018 teaseden ze al The Court of Owls aan de hand van een t-shirt. Vorig jaar lieten ze ons, tijdens de 80ste verjaardag van Batman enkele vreemde symbolen zien op Twitter. Eén van die symbolen, namelijk die van the League of Shadows staat nu ook op de cirkel dat op WB Games’ website is verschenen.

Waarover die nieuwe Batman game juist zal gaan, of wanneer die zal verschijnen is nog helemaal niet duidelijk. Maar het is nu wel zo goed als zeker dat een onthulling heel nabij is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven