Nieuwe stadions, presentatie en verbeterde sfeer in FIFA 17

Nog enkele weken wachten en dan kunnen we weer eens aan de slag met de nieuwste voetbal sim van EA Sports: FIFA 17.
Dit jaar is er heel wat nieuws in de game, dus niet alleen een nieuwe Engine (Frostbite) maar ook een geheel nieuwe presentatie. Zo krijgen Premier League wedstrijden de nieuwe presentatie dat in Engeland ook daadwerkelijk op tv is te zien. Het voorbeeld hieronder is de nieuwe FA Cup presentatie.
fifa17facup
Daarnaast zijn er ook nieuwe stadions aan de game toegevoegd. Het nieuwe stadion van West Ham United (London Stadium), Middlesbrough’s Riverside Stadium en Gamba Osaka’s Suita City Football Stadium.
Er zijn ook nieuwe plaatsen en items in de stadions geplaatst. Zo is de spelerstunnel nu ook volledig zichtbaar en zijn er “handshake sponsor boards” aan de game toegevoegd. Verder is ook dit toegevoegd:

  • Bal standaarden
  • Team vlaggen op het veld voor de match
  • Vernieuwd vuurwerk
  • Confetti kanonnen
  • Cornervlaggen van de thuisploeg
  • Goal net in de kleuren van het stadion

Verder zijn er ook nieuwe animaties opgenomen voor tijdens de pre-game, half-time en full time cutscenes. Die moeten resulteren in vloeiendere en realistischer ogende camera dekking.
Maar dat is nog niet alles: er wordt vanaf nu ook in-game een analyse opgemaakt van al jouw spelers. Zo kan je snel zien hoeveel baltoetsen iedere speler heeft gehad, hoeveel schoten ze hebben gelost en dan ook hoeveel er effectief op doel waren. Deze statistieken zullen nu ook tijdens dode spel situaties in beeld komen en de commentatoren zullen er ook wat uitleg bij geven.
fifa17ingamestats
Er is ook nieuw commentaar opgenomen speciaal voor The Journey. Deze commentaren zullen gaan over Alex Hunter, dat kan gaan over een mogelijke transfer of zelfs over zijn 20ste goal in het seizoen.
Ook de atmosfeer in FIFA 17 is aangepakt, zo zijn er twee nieuwe, Engelstalige, stadion omroepers in het spel gebracht en zijn er ook meer dan 500 nieuwe clubliederen in de game opgenomen. Ook de Ijslandse “Huh” is van de partij in FIFA 17.
https://youtu.be/PVq0MrmezpI
FIFA 17 verschijnt 29 september in de rekken voor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven