Nintendo Switch is nu al 10 miljoen keer over de toonbank gegaan

Nintendo heeft bekend gemaakt dat de Nintendo Switch, na amper negen maand, al 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan.
De Switch is pas in maart van dit jaar op de markt verschenen en lijkt goed op te boksen tegen PlayStation 4 en Xbox One, die respectievelijk 66 miljoen en 24 miljoen keer zijn verkocht (cijfers van augustus 2017). Ongetwijfeld zijn The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey een grote factor in de uitstekende verkoop van de jongste Nintendo console. Daarnaast is de draagbaarheid van de console ook een enorm pluspunt, want nu kan je jouw favoriete games zoals The Elder Scrolls V: Skyrim, Rocket League, FIFA 18, L.A. Noire en zoveel meer spelen waar je en wanneer je maar wilt.

We vinden het geweldig dat fans in heel Europa en over de hele wereld genieten van de spelervaringen die alleen de Nintendo Switch kan bieden, zoals de nieuwste avonturen van Super Mario en Link, en unieke games als 1-2-Switch, waarin spelers niet naar het scherm maar naar elkaar kijken,” – Satoru Shibata, president-directeur van Nintendo of Europe.

https://youtu.be/3c6MWsEE884

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven