Nintendo Switch krijgt “Animal Crossing: New Horizons” Limited Edition bundel

Op 20 maart verschijnt (eindelijk) Animal Crossing: New Horizons. En dat wordt door Nintendo gevierd met een nieuwe Limited Edition Bundel.

De bundel zal, naast een downloadcode voor de nieuwe Animal Crossing, een Switch in een nieuw jasje bevatten. Dat nieuwe jasje is volledig op de game gebaseerd. Naast een stijlvol patroon op de achterkant van de console bevat de bundel pastelgroene en blauwe Joy-Con-controllers met een witte achterkant, gekleurde polsbandjes en een witte dock met een afbeelding van de personages Tom Nook en de broertjes Timmy en Tommy.

Naast de nieuwe console bundel zullen er ook twee nieuwe New Horizons-etui voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite verschijnen.

In New Horizons trekken spelers met het Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland. Eens je daar aangekomen bent, is het aan jou om een nieuw en onbezorgd leven op te bouwen. Dat eiland kan je helemaal naar jouw eigen smaak opbouwen en versieren met meer dan honderd voorwerpen dat je zelf kan maken.

Animal Crossing: New Horizons verschijnt 20 maart exclusief op Nintendo Switch.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven