Oostenrijks bedrijf opent deuren van nieuw bureau in Minecraft

Het Oostenrijks bedrijf Heisholt heeft een nieuw bureau geopend in Minecraft. Het bedrijf zal ook echt met klanten afspreken in-game.
Het gaat dus om een volledig functioneel maar virtueel kantoor waarin de werknemers van Heisholt ook effectief in zullen vergaderen met hun klanten.

“The way people interact, talk, build and create inside Minecraft is full of power, intelligence, collaboration and innovation. This is an equally important world for millions and millions of people, and we truly believe we can have new discussions leading to new answers, inside Minecraft”

Het kantoor is ook volledig ingericht zoals een volwaardig kantoor. Het heeft aparte bureau’s die volledig zijn ingericht, er is een vergaderzaal met bijhorende tv aanwezig en het ziet er ook gewoon goed uit.
heisholtMinecraft
heisholtMinecraft2

Heisholt is ook het bedrijf achter het allereerste in-game Minecraft concert. Dat ging op 23 maart door. Het was een experiment in Noorwegen tijdens “The Gathering” het tweede grootste “computer feest” ter wereld.
Hiervoor werd de expo waarin het optreden van AlunaGeorge volledig nagebouwd en werd het concert in real-time nagespeeld op een speciale Minecraft server, met live audio van het echte optreden. Het virtuele concert was een groot succes, het serveradres was pas vijf uur voor de show bekend gemaakt en na enkele minuten was de limiet van 1200 spelers al bereikt.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven