Petitie vraagt Rockstar om motor DLC in GTA Online

Meer dan 70 biker crews uit GTA Online hebben zich verenigd om Rockstar aan te sporen tot het maken van echte Bikers DLC.
De community vind dat het na twee en een half jaar tijd is om eens aan de motorbendes te denken. Alle DLC pakketen hebben al een core groep bediend, zo zijn er al militair getinte pakketten gekomen, heeft de mafia naast klassieke auto’s ook hun tommy guns gekregen en hebben straat bendes hun outfits en bijhorende lowriders gekregen. Met andere woorden: iedereen, behalve de motorbendes hebben enorm veel content gekregen.
De bikercommunity wil nu ook diezelfde mogelijkheden krijgen. Daarom vragen ze dat er meer motoren in de game worden gestopt, nu zijn er amper 20 motoren in GTA online, waarvan er maar twee volledig aanpasbaar zijn. Ook willen ze dat er meer opties in verband met kledij komt, meer leren vesten, versleten kleren en meer tattoos dat bij motorbendes passen.
De petitie, die je hier zelf kan tekenen, is ondertussen al meer dan 4000 keer getekend. Het oorspronkelijke doel was om 1000 handtekeningen te verzamelen. Wat ze nog meer willen kan je in het onderstaande filmpje bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven