PlayStation 5 onthulling komt er in “minder dan vier weken”

Dat de PlayStation 5 binnenkort aan de wereld voorgesteld zal worden is ondertussen een publiek geheim, volgens David Jaffe zal dit binnen de vier weken nog gebeuren.

Jaffe, de bedenker en voormalige ontwikkelaar van God of War en Twisted Metal, liet via Twitter weten dat de PlayStation Meeting waarin de PS5 voorgesteld zal worden nog voor eind februari zal plaatsvinden. Vorig jaar was er ook al informatie gelekt dat zijn boodschap lijkt te bevestigen.

Hoewel Jaffe zei dat de Meeting in de komende vier weken plaats zou vinden, heeft hij er niet bij verteld of dit zijn eigen theorie is of dat hij wel degelijk iets meer weet. Hij vertelde wel dat de aankomende aankondiging “het slechts bewaarde geheim in de gamesindustrie is”.

David Jaffe is, sinds dat zijn eigen studio The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency in 2018 sloot, niet meer actief in de industrie. Doordat hij vaak streamt op YouTube is de mogelijkheid heel groot dat die zijn contacten bij, onder andere Sony, dicht houdt en daar iets opgepikt heeft.

Maar tot Sony ook effectief een officiële aankondiging doet, moeten we dit als een gerucht beschouwen en dus met een enorme korrel zout nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven