PlayStation gamer genaamd iJihad geband door Sony

Sony heeft een gamer wiens PlayStation Network-username iJihad is permanent geband van de service.
Jihad, een 26 jarige gamer gebruikt deze username, dat gebaseerd is op zijn echte naam, al sinds dat hij een PlayStation 3 kocht, er was nooit een probleem geweest in verband met zijn username. Tot hij enkele weken geleden Overwatch kocht en speelde. Na enkele dagen kreeg hij een e-mail van Sony met de mededeling dat zijn account verbannen is omdat zijn PSN-ID aanstootgevend is.
Sony bood Jihad aan om zijn user-id te veranderen, hij mocht daarvoor een lijstje opsturen met enkele usernames dat hij zou willen gebruiken. Dat deed hij maar een paar dagen later kreeg hij een nieuwe mail van Sony waarin te lezen stond dat zijn account toch verbannen bleef. Dat is een zure pil om te slikken aangezien hij nu al zijn digitaal aangekochte games niet meer kan spelen.
Jihad heeft zijn verhaal nu op het internet geplaatst in de hoop dat er druk kan ontstaan vanuit de gaming community zodat hij zijn account, met andere username, dan toch zou mogen houden. Momenteel heeft Sony nog geen publieke reactie gegeven op de hele situatie.
PSN_Banned_iJihad
PSN_Banned_iJihad2
PSN_Banned_iJihad3 PSN_Banned_iJihad4

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven