PlayStation medewerker maakt speciale Dualshock 4 voor verlamde gamer

Byrne, een Amerikaanse gamer met een hersenverlamming, heeft van Sony een speciale Dualshock 4 gekregen waarmee hij zonder problemen kan gamen.
custom-dualshock-4
Het probleem dat Byrne had was dat hij met zijn hand dat hij niet goed kan controleren altijd het touchpad van zijn controller raakte. Hierdoor pauzeerden sommige games zonder dat hij dit wilde. Vorige week stuurde hij een email naar Sony om dit probleem aan te kaarten. Een paar dagen later krijg hij een mailtje van Alex Nawabi, een medewerker van PlayStation terug. Daarin stond dat hij er persoonlijk op zou toe zien om dit probleem te verhelpen. Drie dagen geleden kreeg Byrne een pakje: daarin zat zijn splinternieuwe aangepaste controller, samen met een brief waarin Nawabi de verschillen met de traditionele controller beschrijft.
Zo is het touchpad uitgeschakeld, de functies er van zijn omgeleid naar een paar knoppen op de achterkant van de controller.
playstationBrief
Een link naar het originele video verslag vind je hier.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven