PlayStation VR pre-order voorraad is uitgeput

Game Mania heeft bekend gemaakt dat iedereen dat nu nog een PlayStation VR besteld, er niet mee aan de slag zal kunnen gaan op de dag van de lancering.
Het nieuws werd eerder al aangekondigd door Sony. Enkele dagen geleden wist men al te vertellen dat het aantal pre-orders van de headset groter is geworden dan de voorraad aan onderdelen.
Je kan de PSVR wel nog bestellen bij Game Mania, maar je zal er niet mee aan de slag kunnen gaan op de dag van de lancering, 13 oktober.
Iedereen dat hun pre-order voor 4 juli heeft geplaatst moet wel nog naar hun lokale Game Mania gaan om een voorschot van €50 te betalen. Zo kan je er zeker van zijn dat je met de headset aan de slag kunt vanaf dat die in de rekken ligt.
PlayStation VR verschijnt 13 oktober en zal €399 kosten. Er zullen tegen het einde van het jaar 50 titels voor de headset verschijnen. Sommige van die games zullen echter gebruik maken van de Move Controllers, die je apart zal moeten kopen. Ook de PlayStation 4 Camera, die je nodig zal hebben om de headset te gebruiken, moet je apart aanschaffen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven