Rainbow Six Siege krijgt nieuwe “Road to S.I.” Battle Pass

Ubisoft teasede het gisteren al en nu is het zo ver: het Rainbow Six Siege: Road to S.I. event is begonnen, en het brengt een eigen Battle Pass met zich mee.

Tijdens Road to Siege Invitational zal je ieder weekend (donderdag tot en met zondag), tot 16 februari, kunnen strijden om glorie op de nieuwe Stadium map. Het stadion, dat speciaal voor dit event is ontworpen, onderscheid zich van de rest door de introductie van kogelwerende ramen. Hierdoor kan je zien waar jouw tegenstanders zijn, maar kan je ze niet confronteren. Ze gedragen zich namelijk zoals betonnen muren, maar dan door zichtbaar.

De wedstrijden zullen gespeeld worden in bommodus, hebben Pick & Ban en worden in drie rondes aan beide kanten gespeeld met een rondetijd van drie minuten. Tijdens die matchen zal je meteen ook met elke operator kunnen spelen, ook al heb je die nog niet vrijgespeeld. Zes operatoren (Blitz, Caveira, Hibana, Mozzie, Sledge en Thermite) zullen automatisch een speciale Road to Six Invitational outfit dragen.

Met het event komt er ook een speciale Battle Pass. En die komt meteen in twee smaken: een gratis en een Premium variant. Ze bevatten elk 35 tiers en 48 beloningen.
De Premium track is beschikbaar voor 1200 R6 credits, maar als je onmiddellijk jouw eerste twaalf beloningen wilt ontvangen kan je de Premium-Bundle kopen voor 2400 R6 Credits.
Elke tier kan afzonderlijk vrijgespeeld worden door de game te spelen of door er 180 R6 credits voor neer te tellen.

Ubisoft heeft meteen ook beloofd om 30% van alle Battle Pass inkomsten af te staan aan de prijzenpot van de Six Invitational 2020. Met een limiet van drie miljoen dollar. Alles daarboven zal worden verdeeld over andere officiële Rainbow Six esportstoernooien.

Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven