Rechtzetting: Er zijn GEEN drie Cyberpunk games in ontwikkeling

Een paar dagen geleden kwamen we met het nieuws dat er drie Cyberpunk-games in ontwikkeling zouden zijn bij CD Projekt Red. Nu blijkt dat we dat verkeerd hadden.

Wij, net als vele andere websites, hebben namelijk Google Translate losgelaten op het originele interview van Bankier, een Poolse financiële website. En daar zouden wat fouten in geslopen hebben.

De fout kwam aan het licht nadat CD Projekt in een email aan PC Gamer duidelijk maakte dat er een vertalingsfout is gebeurd aan de hand van het “Bankier”-artikel. Wat CD Projekt CEO Adam Kiciński zei was dat er in totaal drie teams binnen de studio werken aan Cyberpunk 2077, één team aan Gwent en een team aan een nog onaangekondigde mobile game.

Dus er komen, ondanks dat het cool zou zijn, niet meteen drie Cyberpunk games aan. Al heeft CD Projekt Red wel al laten doorschemeren dat het, net als bij The Witcher 3, verschillende uitbreidingen zou willen uitbrengen voor Cyberpunk 2077. En dat is geen vertaalfout.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven