Rise of the Tomb Raider DLC-plan uit de doeken gedaan

Net zoals elke grote game heeft men ook Rise of the Tomb Raider ontwikkeld met DLC in het achterhoofd. Square Enix heeft nu alle DLC uit de doeken gedaan.

  • Endurance Mode – 29 december
    Vuur kost brandstof, kou dood zij die onvoorbereid zijn en eten herstelt leven, maar alles moet gevangen, verzameld of gemaakt worden. Je start met niets en moet alles vinden. Daag je vrienden uit bij jouw langste overlevingssessie en vecht je naar de top van de leaderboards voor de titel van ultieme overlever. Bevat een nieuw outfit en wapen
  • Baba Yaga: The Temple of the Witch – januari 2016
    Met uren nieuwe gameplay breidt dit avontuur het verhaal van de hoofdcampagne uit met Lara die nieuwe dodelijke tegenstanders confronteert, een nieuw tombe gevuld met puzzels verkent en een eeuwenoud mysterie oplost, hetgeen samenkomt in een gevecht met een oud en mystiek kwaad. Bevat een nieuwe outfit en boog. (zie ook onderstaande trailer)
  • Cold Darkness Awakened – 2016
    Een slapende wapenonderzoeksbasis, achtergelaten tijdens de koude oorlog, wordt binnengevallen. Een mysterieuze aandoening wordt vrijgelaten op de Siberische wildernis die beesten en mensen in bloeddorstige, hersenloze moordenaars veranderd. Lara moet steeds gevaarlijkere golven van deze geïnfecteerde roofdieren verslaan terwijl ze spullen verzameld en vliegensvlug betere gear maakt tijdens dood-of-gedood-worden gevechten. Vecht voor je leven tegen nieuwe vijanden en gloednieuwe uitdagingen, terwijl je een manier ontdekt om deze catastrofe te stoppen of zelfs terug te draaien. Bevat een nieuw outfit en wapen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven