Rockstar luistert naar gamers, GTA Online krijgt binnenkort Bikers DLC

Rockstar heeft aangekondigd dat GTA Online binnenkort Bikers DLC zal krijgen.
Daarmee beantwoord de ontwikkelaar aan de vraag van heel wat spelers, namelijk dat er meer motoren en bijhorende accessoires in de game moesten komen.

Er was ook een petitie opgestart om Rockstar’s aandacht te krijgen. Het doel was 1000 handtekeningen, uiteindelijk hebben meer dan 18.000 gamers getekend. Dit is Rockstar blijkbaar niet ontgaan want vandaag kwam de aankondiging dat GTA Online Bikers DLC krijgt.
Dankzij het DLC pack zal je een MC kunnen oprichten voor maximaal 8 spelers. In deze clubs zal je omhoog moeten klimmen om jouw status als Prospect (nieuweling) achter jou te kunnen laten en zo ooit Club President te kunnen worden. Er zullen nieuwe motoren, locaties en jobs naar de game komen. Twee van die nieuwe locaties zijn MC Clubhuizen en een custom Biker mechanic. Daarnaast komen er nieuwe kledingsopties en nieuwe tattoos naar GTA Online.
gtaonlinebikersdlc2
Wanneer de Bikers naar Los Santos komen is nog niet bekend gemaakt, de update zal echter alleen naar PC, PlayStation 4 en Xbox One komen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven