Screenshots en informatie Battlefield 5 gelekt [gerucht]

Er zouden screenshots en informatie over Battlefield 5 gelekt zijn.
YouTube’er ‘IceManAuz’ had een mailtje gekregen met informatie over de nieuwe Battlefield, er waren ook enkele screenshots van de game toegevoegd. Battlefield 5 zou zo in de nabije toekomst in de Verenigde Staten plaatsvinden. in de singleplayer zou je in de huid kruipen van een vrouwelijke soldaat, in de multiplayer kan je dan weer kiezen of je als man of vrouw speelt. Er zouden deze keer niet vier maar vijf classes zijn waaruit je online kan kiezen.
EA en DICE zouden de game op EA Play onthullen, net na die onthulling zou er al een bèta van start gaan. Iets wat ze, volgens de bron, zeker in de verf zouden zetten is het realistische weer. Er zullen sneeuwstormen, tornado’s en onweer in de game zitten, die stormen zouden ook voor dynamische overstromingen zorgen.

Ik moet het er wel nog eens bij zetten: dit zijn geruchten! EA noch DICE hebben al iets over Battlefield 5 bevestigd.
Hieronder kan je de screenshots die de omgevingen in de game tonen bekijken. Echt spectaculair zijn ze niet, maar de game is dan ook nog maar in de alpha fase.
BF5Alaska BF5California BF5Kansas
Het is nog niet bekend op welke platformen Battlefield 5 zla verschijnen, maar wij gokken op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De vorige generatie consoles zullen waarschijnlijk uit de boot vallen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven