Sony is ‘nog niet helemaal klaar’ om de PlayStation 5 voor te stellen

De onthulling van de PlayStation 5 is weer een beetje dichter gekomen. Sony heeft namelijk een eerste PS5 webpagina online gezwierd.

Daarop is er alleen niet veel te zien. Enkel het PS5 logo samen met een tekst dat de nieuwe console er aan komt en in het najaar van dit jaar zal lanceren.

Daarnaast is er ook dit te lezen:

We zijn begonnen een aantal van de geweldige features te delen die je van de PlayStation 5 kunt verwachten, maar we zijn nog niet helemaal klaar om de nieuwe PlayStation te onthullen. Meld je hieronder aan om als een van de eersten updates te ontvangen zodra die worden aangekondigd, inclusief nieuws over de releasedatum van de PS5, de prijs van de PS5 en de games die vanaf de release verkrijgbaar zullen zijn.

Het registratieformulier is op het moment van schrijven echter nog niet beschikbaar op de Belgische pagina, dat je hier kan bekijken.

De meeste geruchten over de onthulling van de console wijzen erop dat dit nog deze maand zou moeten gebeuren. Vooral omdat die geruchten op het verleden afgaan, het was immers ook in februari dat de PlayStation 4 aangekondigd werd.

Voor al het nieuws over de Next Gen consoles kan je terecht op onze handige overzichtspagina.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven